Bloggen

En slags opslagstavle med bemærkninger og holdninger om emner der ligger mig på sinde.

Bloggen

En slags opslagstavle med bemærkninger og holdninger om emner der ligger mig på sinde.

November-december 2010

Udgivet dato: 31-12-2010

Det er snart længe siden jeg har været ude, og fluestangen har ligget ubrugt siden engang i oktober. Så kom farveløse november, hvor dagene blev stadig kortere og mørkere. Alt sammen forhold der ikke kan glæde nogen – hvis ikke lige det er fordi november er en fin fiskemåned. Desværre nåede jeg ikke ud, inden vinteren igen tog magten med sne og kulde, og nok så træls - den traditionelle julefisketur er også aflyst på grund af vinterens massive og iskolde jerngreb om landet.

Den 29-12-2010. Her er vi ved Boeslum Strand, med Kobberhage i baggrunden. Det er midt på eftermiddagen og lyset er allerede ved at aftage.

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget, og jeg har i stedet været ude med kameraet. Jeg har således fanget en serie fine vintermotiver fra Djursland og Århus Bugten. Herunder et lille udpluk…

Den 29-12-2010. Boeslum Strand, med Hjelm i baggrunden. Og badesikkerheden er i orden hvis nogen får lyst til en dukkert… jovist, det er muligt at bade - i en iskold grødet masse af saltvands slush ice.
Den 28-12-2010. Skæring Strand. Isen er ved at pakke sammen.
Den 28-12-2010. Stadig ved Skæring Strand.