Kystfluer

Kystfluer

Kystfluerne er efterhånden blevet lidt af en lidenskab, og det er vel også grunden til at min flueæske indeholder langt flere mønstre end nødvendigt. Se dem her...

Aurareje

Aurarejen er en simpel og særdeles effektiv flue. Kroppen laves med underuld fra grævling som vindes i en dubbingløkke. Kroppen skal børstes godt ud, så den bliver meget ulden. I tør tilstand ser fluen ikke ud af noget særligt, men i våd tilstand under vand, bliver fluen nærmest transparent. Aurarejen var særdeles populær for år tilbage, hvor auraeffekten for alvor blev populær blandt kystfluerne.

Rejeimitationer er mange kystfluefiskeres favorit fluer og kan ikke undværes i flueæsken, idet rejer udgør en væsentlig del af havørredens føde det meste af året. De fleste rejearter ligner hinanden både størrelses- og udseendemæssigt, men farverne kan variere, så der bør være rejefluer i både mørke og lyse nuancer i flueæsken.

Mere om Aurareje


Materialeliste til Aurareje

Krog  Mustad Signature, Allround O'Shaug S71S SS, str. 4-8
Hale  Lille bundt hår fra grævling
Krop  Underuld fra grævling sammen med enkelte af de mørke dækhår, placeres i dubbingløkke og tvindes i dubbingtwister. Den færdige krop børstes godt ud.
Øjne  Flyeyes
 
 
 
 

Tips til affsikning med Aurareje

Fluen fisker bedst på denne årstid:


Bindetips til Aurareje


Seneste fangster med Aurareje

Dato Fisk Længde Vægt Sted  
20-03-1998 Havørred 44 cm 1 kg Risskov
03-11-1996 Havørred 41 cm 0,8 kg Risskov

Flueinformation

Ophavsmand: 
Kern Lund
Kern Lund
Fluebinder: 
Ola Pedersen
Ola Pedersen
Opfundet år: 
Fluetype: 
Bedste årstid: 
Fisketips: 
Antal fisk: 
Aurareje har fanget 2 fisk.
Aurareje har fanget 2 fisk