Fisketure

Fisketure

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er min helt igennem sandfærdige fiskedagbog og fangstjournal.

 

Fisketure 2018

Her er min fiskedagbog med fangstrapporter og diverse kommentarer - en slags notesblok fra mine fisketure i  2018.

Kold og blæsende fisketur

 Dato: 10-02-2018
 Tid: 11:00-14:30
 Sted: Kobberhage

Weekenden tilbringes i det gamle sommerhus ved havet, tæt på naturen og de gode oplevelser. Efter morgenkaffen tjekker jeg rutinemæssigt temperaturen uden for vinduet; 0 grader viser det gamle sprit termometer. Uff… det er normalt for koldt til at jeg synes lystfiskeri er sjovt, især når vinden samtidig er frisk fra syd. På den anden side, så er det temmelig længe siden jeg har været ude med fiskestangen. I øvrigt trænger jeg til udluftning og lidt adspredelse i form af et par timers naturoplevelser, så jeg pakker bilen og kører til Kobberhagen.

Vejr: Overskyet 0°C, Frisk vind fra S
Vandstand: Faldende
Vandtemp.: 3°C

0-tur på årets første dag

 Dato: 01-01-2018
 Tid: 10:15-13:15
 Sted: Vosnæs Pynt

Det er kun nogle få timer siden den sidste nytårsraket steg til vejs, og de andre sover stadig. Så jeg pakker fiskegrejet og lusker afsted til et par timers nytårsfiskeri, men håb om en god start på et nyt fiskeår. Jeg er klar ved fiskepladsen ved 10-tiden og kysten ligger endnu øde hen, der er tilsyneladende ikke andre der er tidligt oppe i dag.

Vejr: Overskyet 5°C, Jævn vind fra V
Vandstand: Faldende
Vandtemp.: 7°C