Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

1 Havørred 1,5 kg. 58 cm

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Risskov den 14-09-2000 i tidsrummet 16:00-18:00

Efter jobbet er der tid til en fisketur til kysten nedenfor Riisskoven, i håb om at en havørred vil forbarme sig og klappe kæberne sammen om en Grå Frede eller en Magnus. Efter en halv times fiskeri ser jeg en stor havørred stige til vejrs. Få minutter senere viser havørreden sig igen, denne gang længere ude. Da jeg ikke er olympisk mester i fluekast, skifter jeg nødtvunget til spinnegrej - et godt valg skulle det vise sig.

Efter et par minutters fight nettes denne fine havørred på 1,8 kg. og 58 cm.

Efter få kast siger det bang (nåh ja, det føles sådan...!) og det rusker voldsomt i stangen. Der er ingen tvivl, en havørred har taget blinket og tilmed et eksemplar i betragtelig størrelse. Fisken rykker sgu line af hjulet og tager udløb, ikke noget med at rulle rundt i overfladen og indøve vilde spring - heldigvis. Efter et par minutter kan fisken nettes - en smuk havørred på 1,8 kg. og 58 cm.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra fisketuren i dag, måske bliver der lidt mere at skrive om på den næste fisketur. Knæk og bræk…

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 58 cm 1,8 kg Spin Møresilda 16:30:00

Tid og sted

 Dato: den 14-09-2000
 Tidsrum: 16:00-18:00
 Sted: Risskov

Vejret

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 16 °C
Vind: svag vind fra V
Vandstand: ?
Vandtemperatur: °C

Grejet

Stang:
RST Superior 9 fod 2-15 gram
Hjul:
ABU Cardinal PRO
Fluer:
Endegrej:
Møresilda