Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Fjellerup Havørred på 43 cm

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Fjellerup den 09-04-2000 i tidsrummet 14:00-16:00

Lige tid til et par timers fiskeri nedenfor campingpladsen ved Fjellerup - typisk badestrand hvor der vades langt fra land og fiskes over badekar eller stenrev. Igen en dejlig forårsdag med solskin 10 graders varme og jævn vind fra øst. Allerede efter tre kvarters fiskeri var der bid. En havørred tog rappen wobleren helt ude på 70 meter line - cirka. En rigtig springfyr som var fri af vandet flere gange.

Da jeg fik kontrol over situationen kunne fisken snart nettes - en havørred på omkring kiloet og 43 cm lang. En undersøgelse af maveindholdet afslørede 4 små tobiser og 5-6 rejer. Ved Fjellerup skal der som nævnt, ofte vades meget langt for at komme ud til fiskepladsen, så her kunne jeg godt ha' brugt en Fish Stringer til opbevaring af fisken. (Fandt i stedet en løsning med at bruge en del af snoren til fangsnettet).

Det var alt hvad jeg havde at berette fra fisketuren i dag, måske bliver der lidt mere at skrive om på den næste fisketur. Knæk og bræk…

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 43 cm 1 kg Spin Rappen 14:45:00

Tid og sted

 Dato: den 09-04-2000
 Tidsrum: 14:00-16:00
 Sted: Fjellerup

Vejret

Vejret: Solrigt
Lufttemperatur: 10 °C
Vind: jævn vind fra Ø
Vandstand: ?
Vandtemperatur: °C

Grejet

Stang:
?
Hjul:
ABU Cardinal PRO
Fluer:
Endegrej:
Rappen wobler

Billeder fra dagens fisketur

Fjellerup kan også, her en fin lille forårsfisk der faldt for en Rappen kystwobler.