Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Torsk 1,2 kg fra Risskov

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Risskov den 06-04-2000 i tidsrummet 16:00-18:00

Fyraftenstur til en af byens mest besøgte fiskepladser. Denne skønne forårs eftermiddag bød på meget klart vand, flot solskin og 11 graders varme med frisk vind fra nordvest. 4-5 lystfiskere var allerede i gang med snøren, men ingen havde tilsyneladende fået fisk. Efter to timers fiskeri uden tegn på havørred, besluttede jeg at blive en halv time mere og herefter enten køre hjem eller til en anden fiskeplads.

Jeg er overrasket over denne flotte fluefangede torsk fra Den Permanente.

Netop da, tog en fisk fluen (en Wooly Bugger Variant). Med langsomme og seje rusk søgte fisken mod bunden, så det var uden tvivl en pæn torsk. Ganske rigtigt, kort efter kunne jeg lande en torsk på 1,2 kg. Det er ikke hver dag der fanges torsk i ginklart vand og fuld solskin - der var endnu 2 timer til solnedgang.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra fisketuren i dag, måske bliver der lidt mere at skrive om på den næste fisketur. Knæk og bræk…

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Torsk 45 cm 1,2 kg Flue Wooly Bugger Variant 17:00:00

Tid og sted

 Dato: den 06-04-2000
 Tidsrum: 16:00-18:00
 Sted: Risskov

Vejret

Vejret: Solrigt
Lufttemperatur: 11 °C
Vind: frisk vind fra NV
Vandstand: ?
Vandtemperatur: °C

Grejet

Stang:
Sage RPL 796
Hjul:
Loop 2 Traditional
Fluer:
Wooly Bugger Variant
Endegrej: