Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Flot vejr, ingen fisk

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Dråby Strand den 03-04-2022 i tidsrummet 12:00-15:00

Det er meget længe siden jeg har fanget en havørred, faktisk er det længe siden jeg har fanget noget som helst. Jeg har vist haft 8-10 nulture i træk, hvor jeg mest har fisket mest ved stenrev og pynter. Ikke decideret stationært fiskeri, for jeg har flyttet en del rundt, uden dog at affiske de helt lange stræk. Det vil jeg lave om på idag, og gribe fiskeriet helt anderledes an.

Jeg vil i dag forsøge at affiske så meget fiskevand som muligt, inden for de 3-4 timer jeg har afsat til fiskeri. Det betyder hurtig vandring langs kysten med spinne stangen. Et kast 10 skridt, endnu en kast, og så videre. Det skal gå hurtigt, så waders, fangstnet og andet unødvendigt grej lader jeg blive hjemme. På den måde kommer man hurtigt frem og affisker langt mere kyststrækning.

Vejret er desværre ikke det optimale til havørred fiskeri, men vejret kan man ikke gøre så meget ved. Der har været frost i nattens løb og det er stadig lidt køligt i luften, cirka 5-6 grader. Vandet er fuldstændig sprit klart og uden ret meget bevægelse. Altså ikke optimale forhold. Jeg fisker i 3,5 timer og affisker 5-6 kilometer kyststrækning uden at se eller mærke noget som helst. Hvor er havørrederne?

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

Flot, men kølig dag. Klart vand uden røre og bevælgese.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 03-04-2022
 Tidsrum: 12:00-15:00
 Sted: Dråby Strand

Vejret

Vejret: Vekslende skydække
Lufttemperatur: 6 °C
Vind: Let fra V
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 6 °C

Grejet

Stang:
Westin W3 Spin 8,6 (3-15gr)
Hjul:
Shimano Vanford 2500
Fluer:
Endegrej:
Kystwobler