Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Gensyn med Sangstrup

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Sangstrup Klint den 28-10-2021 i tidsrummet 12:00-16:00

Det er flere år siden jeg har besøgt Sangstrup Klint. En helt unik fiskeplads, med den lodrette kalkholdige klint der visse steder står helt ude i havstokken. Her kan man nemt henfalde i dagdrømmeri, når man vader hen over de fantastiske kalkformationer og følger med i livet mellem den særlige bundvegetation der findes her. Et velbesøgt sted der fisker godt året rundt, og hvor der jævnligt fanges havørreder i god størrelse.

Jeg fisker i lidt mere end 4 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri. Men havet ved Sangstrup Klint holder tilsyneladende godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men også den eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme herud igen efter flere års fravær.

Der er 6-7 andre lystfiskere i gang med spinnegrejet, som tilsyneladende heller ikke fanger noget.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 28-10-2021
 Tidsrum: 12:00-16:00
 Sted: Sangstrup Klint

Vejret

Vejret: Vekslende skydække
Lufttemperatur: 14 °C
Vind: Jævn fra SV
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 10 °C

Grejet

Stang:
Sage Salt HD 690-4
Hjul:
Waterworks Lamson Force 2 SL
Fluer:
Brenda, Kobberbassen, Perfect Leo Shrimp
Endegrej: