Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Endelig på tur igen

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 09-10-2021 i tidsrummet 09:00-12:30

Så er den sommer ved at være ovre, og fluestangen har ligget ubrugt hen siden engang i maj. Sådan går det næsten hvert år, men når efteråret har bidt sig fast, melder fiskelysten sig igen, langsomt med sikkert. Jeg ser grejet efter i sømmene og især flueæsken gennemgås nøje. Jovist, alt ser ud til at være i orden, flueæsken indeholder det nødvendige og fluerne sidder pænt i velordnede rækker - så jeg kører til Kobberhage for lidt formiddags hygge med fluestangen.

Jeg fisker i lidt over 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri. Men havet ved Kobberhage holder tilsyneladende godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme ud med fluestangen igen efter mange ugers fiskepause.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 09-10-2021
 Tidsrum: 09:00-12:30
 Sted: Kobberhage

Vejret

Vejret: Overskyet
Lufttemperatur: 14 °C
Vind: Let fra
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 12 °C

Grejet

Stang:
Sage Salt HD 690-4
Hjul:
Waterworks Lamson Force 2 SL
Fluer:
Kobberbassen, Brenda, Pattegrisen
Endegrej: