Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Dejlig forårsdag

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 31-03-2021 i tidsrummet 08:00-12:00

Man fanger altid noget når fluestangen er påskud for at tage ud i naturen. Måske ikke i form af fisk i nettet, men så er der så meget andet at opleve i naturen. Måske ser man en stor fisk springe, eller måske bliver man bare optaget af lysets flimmerspil på vandet og under vandet. Eller af et uvejr der truer ude over horisonten. Og så kommer man aldrig sur hjem fra en fisketur – det påstår min familie i hvert fald.

Nyder det dejlige vejr og det smukke farvespil i det spritklare vand.

Som man nok kan udlede, fanger jeg ikke noget i dag. Faktisk ser eller mærker jeg ikke noget som helst, i de næsten 4 timer jeg fisker. Jeg ville selvfølgelig gerne have fanget bare en enkelt lille havørred, men det er virkelig skønt bare at være ude i det dejlige forårsvejr med fluestangen og fiske i det mest fantastiske vand. Det meste af tiden fisker jeg ved et stort stenrev og kaster ud over en helt usædvanlig smuk bund. Jeg burde flytte til en anden plads og lede efter fiskene, men nænner det ikke. Det fremgår vist tydeligt af billedet og af den korte video jeg har lavet.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 31-03-2021
 Tidsrum: 08:00-12:00
 Sted: Kobberhage

Vejret

Vejret: Solrigt
Lufttemperatur: 15 °C
Vind: Jævn fra S
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 7 °C

Grejet

Stang:
Sage Salt HD 690-4
Hjul:
Waterworks Lamson Force 2 SL
Fluer:
Kobberbassen, Pattegrisen
Endegrej: