Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Første tur i 2017

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 15-01-2017 i tidsrummet 10:00-13:00

Efter morgenkaffen tjekker jeg rutinemæssigt temperaturen uden for vinduet; minus 3 grader viser det gamle sprit termometer. Brrr… det er normalt for koldt til at jeg synes lystfiskeri er sjovt, men på den anden side, solen skinner fra en skyfri himmel, og det er alt for længe siden jeg har været ude med fiskestangen. I øvrigt trænger jeg til udluftning og et par timers naturoplevelser, så jeg pakker bilen og lister ud ad døren mens de andre stadig sover.

Det hænder at der kan fanges fisk på denne tid af året, men da jeg ser hen over den øde strand, er jeg klar over at det nok ikke er en af de dage. Men nu da jeg er krøbet i så mange lag fleece og uld at armene knap kan klemmes ind til kroppen, lader jeg mig ikke distrahere af den slags fornemmelser. I hvert fald ikke når man er opsat på af fange årets første havørred. Jeg fisker i 3 timer uden at se eller mærke noget som helst.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 15-01-2017
Tidsrum: 10:00-13:00
Fiskeplads: Kobberhage

Vejret 

Vejret: Solrigt
Lufttemperatur: -1 °C
Vindforhold: svag vind fra N
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 4 °C

Anvendt grej

Stang:
Fenwick Quadrant Ironfether
Hjul:
Shimano Technium 2500FA
Endegrej:
Hansen 80; Trustrup wobleren