Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Lugter af havørred

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 27-04-2015 i tidsrummet 09:00-12:00

Det er mandag formiddag, dagen derpå efter fjord-til-fjord weekenden,  og jeg har hele kyststrækningen for mig selv. Samtidig er vejret så perfekt at det næsten lugter af havørred; solen skinner fra en næsten skyfri himmel, og vinden er let til jævn fra sydvest. Vandet er rimelig klart mend en kraftig syd-nord gående strøm sørger for godt med røre og bevælgelse i tangskoven.

Havørred på 45 cm taget på Perfect Leo Shrimp.

Jeg starter ud ved et massivt stenrev, hvor strømmen er så stærk at fluen næsten fisker af sig selv. Linen, og dermed fluen, driver meget hurtigt på tværs af revet. Jeg fisker på revet et par timer uden at der sker ikke det store, så efter et par forgæves flueskift, vælger jeg  at slutte formiddagen af længere henne ad kysten, på et spot som tidligere har givet fisk - nu med en Perfect Leo Shrimp på forfanget.

Ved halv tolv tiden mærker jeg pludselig et næsten umærkeligt tag i linen - et fejlhug tænker jeg, men snart efter bøjer klasse 5 stangen dybt. Fisken, som dog ikke er nogen kæmpe, prøver alt for at slippe fri at krogen, men efter et par minutter glider den roligt ned i netmaskerne.

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 45 cm 1 kg Flue Perfect Leo Shrimp 11:30:00

Tid og sted

 Dato: den 27-04-2015
 Tidsrum: 09:00-12:00
 Sted: Kobberhage

Vejret

Vejret: En del sol
Lufttemperatur: 12 °C
Vind: let vind fra SV
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 8 °C

Grejet

Stang:
Sage Xi3 589-4
Hjul:
Sage 4690
Fluer:
Perfect Leo Shrimp; Kobberbassen; Magnus
Endegrej:

Billeder fra dagens fisketur