Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Kobberbassen slog til ved Kobberhage

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 11-04-2015 i tidsrummet 09:00-12:00

Selvom det er en dejlig forårsdag, og forholdene er helt ideelle, så har jeg hele kyststrækningen for mig selv. Det er ellers et sted som plejer at være godt besøgt på denne årstid, så det er lidt underligt at være alene herude. En nærliggende forklaring kunne være at alle andre er til FFFD fluefiskermessen i Kolding.

Havørred på 42 cm i netmaskerne, fisken huggede på Kobberbassen

Jeg starter ud ved 9-tiden om morgenen, og vælger at binde en stor Flatwing tobis imitation på forfanget. Efter et par timer uden tegn på fisk, er det tid for et flueskift og valget falder på Kobberbassen. Efter få kast med Kobberbassen, falder hugget helt ude i enden af kastet; det er en hidsig havørred lidt over målet som med vilde spring forgæves forsøger at slippe fri af krogen. Jeg fisker yderligere en time, men ser eller mærker ikke flere fisk.

Dagen før, men samme sted. Havgusbue eller tågebue - et naturfænomen jeg aldrig før har set.

Vi har alle vores favorit fluer, som vi sværger til, og Kobberbassen er en af mine. Selvom det er en meget simpel flue, er det også en af de fluer jeg fanger mest på - sandsynligvis fordi det er en af de fluer der sidder mest på forfanget.

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 42 cm 0,8 kg Flue Kobberbassen 11:00:00

Turinformation

Dato: den 11-04-2015
Tidsrum: 09:00-12:00
Fiskeplads: Kobberhage

Vejret 

Vejret: Nogen sol
Lufttemperatur: 15 °C
Vindforhold: let vind fra S
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: °C

Anvendt grej

Stang:
Sage TCX 890-4
Hjul:
Waterworks Lamson Speedster 3
Endegrej:
Flatwing Tobis; Kobberbassen