Fangstrapport

Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport.

Fangstrapport

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 08-12-2014 i tidsrummet 12:30-14:30

2 helt blanke havørreder under målet

Uha, det er godt nok længe siden jeg har været ude med fluestangen; alt alt for længe. Når der så lidt uventet, viser sig at være et par timer i overskud til fritidsaktiviteter, er det bare om at komme afsted. Jeg sætter kursen mod Vosnæs Pynt, men da jeg synes der er for mange biler ved den sædvanlige plads, fortsætter jeg til parkeringspladsen ved Løgten Bugt.

Det er en lidt kølig eftermiddag, og der er stadig is på mange af vandpytterne og der er rim på skyggelagte græsarealer. Fingerne bliver da også hurtigt kolde, men det varmer lidt da en havørred hugger på Sølvræven. Fisken er dog meget lille; ikke mere end cirka 30 cm. En times tid senere, er der hug igen. Denne gang er fisken lidt større, igen en havørred, helt blank, men ikke mere end cirka 38 cm. Jeg mærker ikke flere fisk i dag, men det var dejligt at mærke havørreder der rusker i stangen. Lidt ærgeligt at fiskene ikke var større…

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 38 cm 0,5 kg Flue Sølvræven 14:00:00

Turinformation

Dato: den 08-12-2014
Tidsrum: 12:30-14:30
Fiskeplads: Vosnæs Pynt

Vejret 

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 3 °C
Vindforhold: let vind fra SV
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 7 °C

Anvendt grej

Stang:
Sage Xi3 690-4
Hjul:
Danielsson LW4seven
Endegrej:
Sølvræven