Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Endelig på fisketur igen

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 07-09-2014 i tidsrummet 09:00-12:30

Så er den sommer ved at være ovre, og fluestangen har lagt ubrugt hen siden engang i maj. Sådan går det næsten hvert år, men her i begyndelsen af september melder fiskelysten sig igen, langsomt med sikkert. Jeg ser grejet efter i sømmene og især flueæsken gennemgås nøje. Jovist, alt ser ud til at være i orden, flueæsken indeholder det nødvendige og fluerne sidder pænt i velordnede rækker - så afsted går det til Kobberhage for lidt formiddags hygge med fluestangen.

Jeg fisker i lidt over 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri. Men havet ved Kobberhage holder tilsyneladende godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme ud med fluestangen igen efter mange ugers fiskepause.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 07-09-2014
Tidsrum: 09:00-12:30
Fiskeplads: Kobberhage

Vejret 

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 18 °C
Vindforhold: let vind fra
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 18 °C

Anvendt grej

Stang:
Hjul:
Endegrej: