Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Endnu en målsørred

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 28-03-2014 i tidsrummet 10:30-14:00

For anden gang i denne uge har jeg mulighed for at komme ud og nyde det gode vejr og indsnuse forårsluften - endda på den måde jeg holder mest af; nemlig med en fluestang i hånden. Igen går turen til Vosnæs Pynt, ikke mindst fordi der er fanget rigtig mange fisk herude de sidste par uger.

Fisken lever ikke helt op til mit eget mindstemål, så den får friheden igen…

Vosnæs er en populær fiskeplads, så jeg er ikke alene herude. Selve pynten, hvor jeg ellers plejer at starte fiskeriet er optaget, så jeg går videre langs skoven til jeg runder den næste pynt. Efter en halv times fiskeri mærker jeg et let rusk i linen, men krogen får ikke fat. Jeg kaster hurtigt ud til det samme sted igen, og efter 3-4 tag sidder den der. Det er en målsørred som tager fejl af en lys Perfect Leo Shrimp. Fisken kæmper godt, men går ikke langt tid før fisken er klar til håndlanding - og genudsætning.

Det var alt fra fisketuren til Vosnæs Pynt i dag. Måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk.

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/blink/agn Tidspunkt  
Havørred 40 cm 0,7 kg Flue Perfect Leo Shrimp 11:15:00

Tid og sted

 Dato: den 28-03-2014
 Tidsrum: 10:30-14:00
 Sted: Vosnæs Pynt

Vejret

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 9 °C
Vind: svag vind fra
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 7 °C

Grejet

Stang:
Sage Xi3 690-4
Hjul:
Danielsson LW 4seven
Fluer:
Perfect Leo Shrimp
Endegrej: