Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Tester det nye Waterworks Speedster 3

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 11-01-2014 i tidsrummet 09:30-12:30

Vejrudsigten lover mere vinterligt vejr efter weekenden, så hvorfor ikke tage en hurtig tur med fluestangen, når nu temperaturen fortsat er temmelig lun for årstiden. Bortset fra 5 grader i luften, så er der ikke meget positivt at sige om vejret i dag. Det er gråt og trist med regnbyger meget af tiden, men alligevel lusker jeg ud af sommerhuset, endnu mens de andre sover. Jeg er fremme ved fiskepladsen lidt over ni, og jeg fisker små 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Men det var dejligt at fiske med det nye og lette fluehjul, jeg netop har købt.

Som nævnt, har jeg købt nyt fluehjul, for en gang imellem skal der jo ske noget nyt på grejfronten. Nu er det ikke fordi jeg på nogen måde lider af grejfeber eller, endnu værre, blevet ramt af kronisk grejmani (en tilstand hvor der mig bekendt ikke findes nogen effektiv kur). Sagen er den, at jeg købt nyt fluehjul til klasse 8 stangen, simpelthen fordi det gamle hjul var lidt for tungt for min spinkle kastearm. Efter mange og langevarige overvejelser, faldt valget på et Lamson Waterworks Speedster str. 3 Black Edition.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 11-01-2014
Tidsrum: 09:30-12:30
Fiskeplads: Kobberhage

Vejret 

Vejret: Let regn
Lufttemperatur: 6 °C
Vindforhold: jævn vind fra SV
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 5 °C

Anvendt grej

Stang:
Sage TCX 890-4
Hjul:
Waterworks Lamson Speedster 3
Endegrej:

Flere billeder fra dagens fisketur

Jeg ser ingen fisk i dag, men fik testet det nye fluehjul til klasse 8 stangen - et Lamson Waterworks Speedster 3 (black edition)