Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Blæsende dag ved Vosnæs Pynt

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 28-12-2013 i tidsrummet 10:00-13:00

På denne dag , den 28. december, for nøjagtig 10 år siden fangede jeg en blank vinter havørred på 2 kilo rent ved Vosnæs Pynt. Tænk hvis successen kunne gentage sig i dag? Jeg har i hvert fald tænkt mig at give det et chance, så jeg lusker ud af huset endnu mens de andre sover. Mens jeg rigger grejet til, falder det mig ind at vejret er nogenlunde det samme som dengang i 2003, nemlig overskyet og blæsende fra en sydlig retning. Så hvorfor ikke også lade fluen være den samme som dengang - og wupti, en Polar Magnus bindes på forfanget.

Vue fra pynten ved Hundshøj og ind mod bunden af Kalø Vig

Jeg fisker lidt over 3 timer ved pynten, og bortset fra kontakt med en temmelig lille fisk, sker der ikke rigtig noget. Flere andre lystfiskere er herude i dag, og de fanger vist helller ikke noget. Da jeg pakker grejet sammen, møder jeg Troels, som har været i Mariager Fjord hele formiddagen uden at se noget som helst. Han fortæller om godt fiskeri ved pynten de sidste par uger.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 28-12-2013
Tidsrum: 10:00-13:00
Fiskeplads: Vosnæs Pynt

Vejret 

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 8 °C
Vindforhold: jævn vind fra S
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 5 °C

Anvendt grej

Stang:
Hjul:
Endegrej:

Flere billeder fra dagens fisketur