Fangstrapport

Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Vinterlig 0-tur til Vosnæs Pynt

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 03-02-2013 i tidsrummet 12:30-15:30

Jeg tjekker temperaturen uden for vinduet. Plus to grader viser temometeret; mere kan man vel ikke forlange her i begyndelsen af februar. Jeg beslutter at det må være nok til en eftermiddagstur med fluestangen, og pakker bilen med grej og rigeligt med vintertøj. Da jeg nærmer mig fiskepladsen er en bombardafisker på vej hjem, med en blank vinter havørred omkring halvmeteren hængende i bæltet. Vi hilser på hinanden og han afslører at havørreden var den eneste han har set og at den huggede på en Polar Magnus.

Mens jeg rigger grejet til - selvfølgelig med en Polar Magnus på forfanget - ser jeg at vinden er mere sydlig end DMI har lovet. En drilsk pålandsvind gør fluefiskeri til en udfordring, men jeg holder ud nogle timer og klokken halv fire beslutter jeg at pakke sammen for i dag.  Altså ingen fisk til mig i dag, men det var dejligt at få en masse frisk luft.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 03-02-2013
Tidsrum: 12:30-15:30
Fiskeplads: Vosnæs Pynt

Vejret 

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: 2 °C
Vindforhold: jævn vind fra S
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 2 °C

Anvendt grej

Stang:
Hjul:
Endegrej: