Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Brrr… kold og frisk 0-tur i frostvejr

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 13-01-2013 i tidsrummet 13:00-15:00

Det hænder at der kan fanges fisk på denne tid af året, men da jeg ser hen over den øde strand på Syddjurs, er jeg klar over at det nok ikke er en af de dage. Men nu da jeg er krøbet i så mange lag fleece og uld at armene knap kan klemmes ind til kroppen, lader jeg mig ikke distrahere af den slags fornemmelser. I hvert fald ikke når man er opsat på af fange en blank vinter havørred.

Udsigt mod syd fra skrænten bag Kobberhagen.

Mens jeg rigger grejet til, mærker jeg vinterens ubarmhjertighed. Det er noget koldere end forventet, allerede mens linen trækkes gennem øjerne er fingerne iskolde, og det volder besvær at binde en ordentlig knude. Jeg fisker i lidt over 2 timer uden at se noget som helst, før jeg beslutter at nu må det efterhånden være nok, hvis jeg skal genvinde helbred og bøjelighed i de iskolde fingre. Ellers en fin dag, hvor den sjældne januar sol nu og da tittede frem mellem skyerne.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Turinformation

Dato: den 13-01-2013
Tidsrum: 13:00-15:00
Fiskeplads: Kobberhage

Vejret 

Vejret: Skyet
Lufttemperatur: -1 °C
Vindforhold: let vind fra
Vandstand: Faldende
Vandtemperatur: 4 °C

Anvendt grej

Stang:
Hjul:
Endegrej: