Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Fiskekonkurrence på Barsø

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Barsø den 01-04-2010 i tidsrummet 09:15-15:00

Michael Møller har endnu engang arrangeret en fællestur/konkurrence til Barsø for medlemmerne af Fluefiskersiden.dk. 18 håbefulde lystfiskere er tilmeldt - svært bevæbnet med spændstige fluestænger og klar til at krydse klinger om de fine præmier. Kl. 09:15 ankommer den lille færge til Barsø, og vi deler os hurtigt i små grupper. De fleste går mod den nordlige del af øen, men jeg starter med at affiske stykket umiddelbar syd for færgelejet. Vinden er lidt drilsk på denne plads, så vi går hurtigt videre mod den nordlige og vestlige side af øen hvor vinden er mere medgørlig.

Dagen byder på lidt af hvert i form af blæst, regn, kaffe, øl, hyggeligt samvær og lystfiskerhistorier, men desværre må vi konstatere at havørrederne ikke er kommet til Barsø endnu. Kun en enkelt nedfaldsfisk på cirka 50 cm blev det til. En stor tak til Michel Møller for det fine arrangement; jeg skal med igen en anden god gang…

Det var alt fra min fisketur til Barsø. Jeg håber at besøge denne dejlige ø snart igen. Knæk og bræk.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 01-04-2010
 Tidsrum: 09:15-15:00
 Sted: Barsø

Vejret

Vejret: Let regn
Lufttemperatur: 6 °C
Vind: frisk vind fra S
Vandstand: ?
Vandtemperatur: 5 °C

Grejet

Stang:
Hjul:
Fluer:
Endegrej:

Billeder fra dagens fisketur

Vi er svært bevæbnet med disse kystfluerifler i kaliber 6-8.