Lystfiskernet.dk
Lystfiskernet.dk

Velkommen


"En lystfiskerblog om kystfluefiskeri efter havørred - som også er min personlige notesblok og fangstjournal, med helt igennem sandfærdige beretninger fra mine fisketure."

Læs mere
 

Velkommen

Her er seneste nyt i min helt igennem sandfærdige fiskedagbog, fangstjournal og notesblok.


Om 3,5 kg havørred på klasse 5

Den slår et sølvglimt i vandet, da den farer fremad, linen strammes og klasse 5 stangen bøjes i seje rusk. Dybe tunge rusk, der tyder på en havørred i pæn størrelse. Jeg når lige at få styr på løslinen, inden fisken farer afsted og river line af hjulet..

Udgivet den 13-04-2017

Læs mere

En bette vinter havørred

Jeg ser den svagt ud af øjenkrogen, en rygfinne der bryder vandoverfladen et kort sekund. Nyt kast – fluen lander hvor den skal, tæt på det sted hvor havørreden gav sig til kende. Der går lang tid synes jeg, i hvert fald 2 lange sekunder før den hugger..

Udgivet den 04-12-2016

Læs mere

Havørred fra Kobberhage

Jeg har fisket en time da hugget kommer uden varsel. Det er en havørred som har taget fejl af en Brendas Mor på siden af et massivt stenrev med masser af tangskov. Fisken kæmper godt og er fri af vandet flere gange, inden den er klar til nettet..

Udgivet den 01-10-2016

Læs mere
Kystfluefiskeri

Kystfluefiskeri

Kystfluefiskeri er ikke kun en hobby, det er i høj grad også en leg. Nøjagtigt som alt andet fiskeri også er det, men fluefiskeri ved kysten er langt sjovere og meget mere fascinerende

Læs mere
Fisketure

Fisketure

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig, mener nogen - jeg har derfor lavet en helt igennem sandfærdig fiskedagbog, med fortællinger fra mine fisketure

Læs mere